Pnyx: vergaderzalen

Overleg- en vergaderruimtes

Erkende studentenorganisaties van de Universiteit Utrecht kunnen gratis overleg- en vergaderruimtes reserveren. Er zijn drie ruimtes in Pnyx:

  • De Grote Zaal (kamer 002, voor max. 25 personen)
  • De Tuinkamer (kamer 001, voor max. 20 personen)
  • De Kleine Zaal (kamer 006, voor max. 12 personen)

Deze ruimtes bevinden zich op de begane grond van Pnyx en mogen uitsluitend worden gebruikt voor vergaderingen en overleggen. De zalen zijn niet bedoeld voor activiteiten die geluidsoverlast veroorzaken.

Openingstijden

Pnyx is van maandag t/m donderdag (08.00-23.00 uur) en vrijdag (08.00-17.00 uur) open voor studentenorganisaties met een bestuurskamer. In het weekend is Pnyx gesloten. In de zomer zijn er beperkte openingstijden (van 08.00 tot 17.00 uur). Tussen Kerst en Oud en Nieuw is Pnyx gesloten. Externe erkende organisaties kunnen de vergaderzalen alleen buiten de zomerperiode reserveren op ma t/m do van 18:00-23:00.

Reserveren

Het reserveren van een zaal verloopt via de Pnyx portiers. Zij beheren de zaalreserveringen. Zij zijn aanwezig op maandag t/m donderdag van 17:00-23:00 en houden kantoor bij de balie van ESN op de begane grond. Vraag een zaal minimaal 24 uur van tevoren aan via de portiers via pnyxportier@uu.nl. Je krijgt van de portiers verdere uitleg en informatie over de gebruikersvoorwaarden. Neem bij de reservering altijd je reserveringsbewijs mee.

Regels vergaderzalen

Zalen moeten netjes worden achtergelaten in de oorspronkelijke opstelling. Het is niet toegestaan om meubilair uit de vergaderruimtes of uit het pand te verwijderen. Het is ook niet toegestaan in de vergaderruimtes te roken of te eten. Bij klachten houdt het beheer van Pnyx zich het recht voor de betreffende studentenorganisatie uit te sluiten van het gebruik van de vergaderfaciliteiten.

Overige bijeenkomsten

Voor andere bijeenkomsten dan vergaderingen tot 25 personen zijn er andere ruimtes beschikbaar.

 

N.B. Borrels, feesten, bestuurswissels en andere ceremonies mogen niet op Pnyx gehouden worden!