Overige Ondersteuning

Begeleiding & Advies

Heb je advies nodig over het (her)oprichten van je studentenorganisatie, problemen binnen je bestuur, zaken omtrent je evenementen of andere dingen? Schroom niet om contact met ons op te nemen en wij proberen je verder te helpen!

Minor Leiderschap voor bestuurlijk actieve studenten

Deze minor van Hogeschool Utrecht richt zich specifiek op studenten die minstens 20 uur in de week bestuurlijk actief zijn bij een studentenorganisatie, een studievereniging, een medezeggenschapsorgaan of een maatschappelijke organisatie. De minor is een verdieping van en aanvulling op je bestuurswerk met een omvang van 30 ects.

Ben je student van de Universiteit Utrecht? Check dan bij je examencommissie of je deze minor mag volgen en hier studiepunten voor kunt ontvangen.

Studentenprijs voor Bijzondere Bestuurlijke- en Maatschappelijke verdiensten (UU)

Ieder jaar wordt tijdens de opening van het academisch jaar een prijs uitgereikt aan de UU-student of groep UU-studenten die heeft uitgeblonken in bestuurlijke en/of maatschappelijke activiteiten. Voordrachten voor de Studentenprijs kunnen elk jaar voor 1 juni opgestuurd worden naar de secretaris van de jury, Lennart van Wageningen. Meer informatie en de voorwaarden zijn hier te vinden.

Huisstijl

Wil je gebruik maken van het logo van de UU of HU? Let dan goed op dat je niet zomaar een logo van het internet plukt. Deze logo’s kloppen vaak niet. Het komt bijvoorbeeld heel vaak voor dat het logo van het U-fonds gebruikt wordt in plaats van het logo van de Universiteit Utrecht. Deze logo’s lijken op elkaar, maar zijn anders. Het zijn namelijk ook twee verschillende rechtspersonen!

enEnglish