Meer weten over..

Kantoor- vergader- en activiteitenruimtes

Kantoorruimtes

  • Erkende organisaties kunnen in aanmerking komen voor een bestuurskamer. Het grootste pand is Pnyx, een gebouw van de UU waar meer dan 30 studentenorganisaties zitten. Vanaf 1 september 2020 zijn deze organisaties gehuisvest in een nieuw gebouw aan het Princetonplein. Momenteel zitten ze allemaal vol, maar we kunnen je op de wachtlijst zetten als je contact met ons opneemt.
  • Studieverenigingen maken gebruik van kantoren in de gebouwen van de HU en UU.

Vergader- en activiteitenruimtes 

  • Erkende studentenorganisaties kunnen gebruik maken van diverse vergaderruimtes. Op het Princetonplein zijn in de Pnyx vier vergaderzalen waar je kosteloos gebruik van kan maken. Het reserveren van een zaal kan door te mailen naar de studentportier. Organisaties in Pnyx kunnen de hele dag door gebruik maken, externe organisaties enkel bij aanwezigheid van de portier (maandag tot donderdag van 17u tot 23u).
  • Op het USP kunnen studenten vanaf 5 september 2022 gebruikmaken van de Vagant. In de “Huiskamer” kunnen studenten overdag terecht om te chillen en af te spreken met vrienden. De “Zaal” is de naam van de activiteitenruimte. Daar kunnen voor en door studenten(organisaties) georganiseerde activiteiten plaatsvinden, zoals workshops, borrels, filmavonden etc. Er kunnen maximaal 200 personen in het gebouw. De zalen kun je reserveren via de Self-Service Portal (Topdesk). Informatie over de huisregels en reserveringsvoorwaarden lees je hier.
  • Op het Science Park kunnen onderwijszalen en de Boothzaal in de UB gebruikt worden voor vergaderingen, lezingen en trainingen vanaf 25 personen. Je kunt als erkende studentenorganisatie deze zalen zelf reserveren via het FSC Meldformulier. Vermeld dat je organisatie op de lijst met erkende studentenorganisaties staat. Let op de openingstijden, capaciteit en gebruikersvoorwaarden van deze zalen.
  • Parnassos heeft naast twee kleine sfeervolle vergaderruimtes (max 12 deelnemers) ook zalen die zijn bedoeld voor koor- en toneelrepetities. Er is een theaterzaal met een capaciteit van 110 zitplaatsen, geschikt voor ALV’s, lezingen, presentaties en voorstellingen. Daarnaast is er een gezellige bar die je kunt afhuren voor bestuursborrels, pubquizen of open podia. Ook kun je bij Parnassos terecht voor workshops op maat. Studenten(organisaties) krijgen een flinke korting op de huur- en workshopprijzen. Meer informatie is hier te vinden.
  • Ruimtes bij Olympos zijn beschikbaar voor trainingen van sportverenigingen (kliminstructies e.d.). Meer informatie is hier te vinden.
  • Erkende studentenorganisaties mogen eenmaal per jaar gratis gebruik maken van het Academiegebouw voor inhoudelijke activiteiten. Meer informatie is hier te vinden.
  • Voor studieverenigingen met een eigen WBS (= intern rekeningnummer van de UU) is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk om bij regionale partners van de Universiteit Utrecht vergaderlocaties met korting te reserveren. Meer informatie hierover staat op intranet of kun je opvragen bij je facultaire contactpersoon.
enEnglish