Afspraken catering in universitaire gebouwen

Voor alle erkende studentenorganisaties van de UU is het mogelijk om naast Sodexo onder bepaalde voorwaarden eten en drinken af te nemen bij een andere leverancier.

  • Studentenorganisaties die één of meerdere ruimtes toegewezen hebben gekregen binnen de universitaire panden mogen in die desbetreffende ruimtes eten en drinken laten leveren door een andere partij dan Sodexo.
  • Voor activiteiten/evenementen buiten de eigen ruimtes van de studentenorganisatie (maar wel binnen een pand van de UU) dient altijd een offerte opgevraagd te worden bij Sodexo. Indien er geen overeenstemming wordt bereikt met Sodexo mag de studentenorganisatie beslissen om toch bij een andere partij eten en drinken af te nemen.

Hier bij gelden twee belangrijke regels:

  1. Wordt de activiteit/evenement georganiseerd in één van de bedrijfsrestaurants/cateringlocaties van de UU, dan ben je wél verplicht om catering van Sodexo af te nemen.
  2. De standaard regels met betrekking tot evenementen blijven daarnaast gewoon van toepassing.