Overige vergaderruimtes

Voor vergaderingen tot 25 personen, kun je gebruik maken van de vergaderzalen in Pnyx. Voor andere bijeenkomsten zijn op de Universiteit Utrecht de volgende ruimtes beschikbaar:

Onderwijszalen op de Uithof en in de UB Uithof (Boothzaal): Deze ruimtes mogen gebruikt worden voor vergaderingen, lezingen en trainingen vanaf 25 personen. De portier van Pnyx kan deze reservering gratis maken. Je kunt als erkende studentenorganisatie deze zalen ook zelf rechtsreeks reserveren via het FSC Meldformulier. Vermeld dat je organisatie op de lijst met erkende studentenorganisaties staat. Let op de openingstijden, capaciteit en gebruikersvoorwaarden van deze zalen.

Parnassos: Parnassos heeft naast twee kleine sfeervolle vergaderruimtes (max 12 deelnemers) ook zalen die zijn bedoeld voor koor- en toneelrepetities. Er is een theaterzaal met een capaciteit van 110 zitplaatsen, geschikt voor ALV’s, lezingen, presentaties en voorstellingen. Daarnaast is er een gezellige bar die je kunt afhuren voor bestuursborrels, pubquizen of open podia. Ook kun je bij Parnassos terecht voor workshops op maat. Studenten(organisaties) krijgen een flinke korting op de huur- en workshopprijzen. Kijk voor meer informatie over zaalhuur op www.uu.nl/parnassos/zalen.

Olympos: de ruimtes bij Olympos zijn beschikbaar voor trainingen van sportverenigingen (kliminstructies e.d.). Kijk hiervoor op www.olympos.nl.

Academiegebouw: erkende studentenorganisaties mogen eenmaal per jaar gratis gebruik maken van het Academiegebouw, maar alleen voor inhoudelijke activiteiten. Zie ook http://www.uu.nl/organisatie/academiegebouw/zaalverhuur.