Meer weten over..

Vertrouwens(contact)personen

De Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht organiseren jaarlijks voor studentenorganisaties twee bijeenkomsten met het thema “vertrouwens(contact)personen”.

  1. Een bijeenkomst voor studentbestuurders en vertrouwens(contact)personen. Deze is bedoeld voor organisaties die overwegen een vertrouwenscontactpersoon aan te stellen, en/of vragen/twijfels hebben over de wijze waarop de functie van vertrouwenscontactpersoon binnen de organisatie vorm heeft gekregen. Doel is om een kader te bieden, aan te geven wat de UU en HU verwachten, en om tips te geven voor een goed fundament om op verder te bouwen. In februari 2022 vond deze bijeenkomst plaats.
  2. Een bijeenkomst voor vertrouwens(contact)personen. Deze is bedoeld als intervisiebijeenkomst voor vertrouwens(contact)personen. Zij kunnen kennis delen & informatie ophalen bij andere vertrouwens(contact)personen, waaronder de vertrouwenspersonen van de onderwijsinstellingen. Doel is om een netwerk te maken en steun te bieden. In maart 2022 vond deze bijeenkomst plaats.

Handige documenten:

enEnglish