Vergaderen in Coronatijd (UU)

De Universiteit Utrecht wil studentenorganisaties graag de mogelijkheid bieden om af en toe te vergaderen. Je moet er rekening mee houden dat de mogelijkheden voorlopig zeer beperkt zijn en dat het altijd nodig is vooraf te reserveren. De capaciteit van zalen en ruimtes is beperkt, dus er zullen alleen kleine groepen zoals besturen en commissies kunnen vergaderen. Ledenvergaderingen zijn voorlopig niet op locatie mogelijk.

Vanaf 22 juni is het mogelijk om in het Bestuursgebouw zalen te reserveren, dit geldt ook voor alle door de UU erkende studentenorganisaties. Dit moet via het FSC Meldformulier en kan tussen 08:30 tot 16:30.  Het gaat dan om de volgende zalen waar een beperkte capaciteit voor is:

  • Zaal 0.33A – 6 personen
  • Zaal 0.33C – 8 personen
  • Zaal 0.33E – 3 personen
  • Zaal 0.33F – 6 personen
  • Mathias Jorritsenzaal – 12 personen

Het is belangrijk dat je je houdt aan de afgesproken tijden en maximaal aantal personen. Verder vragen we je de richtlijnen die je voorafgaand aan de vergadering ontvangt strikt na te leven.

Meer informatie voor studentenorganisaties in corona-tijd lees je op onze speciale corona-pagina: https://bestuurlijkactiefutrecht.nl/corona/