Corona Updates

De Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht hebben een werkgroep ingericht om na te denken over suggesties voor introducties in coronatijd. De werkgroep heeft een advies uitgebracht waar instellingen en studentenorganisaties zelfstandig mee aan de slag kunnen gaan.
Mocht je verder vragen hebben over studentenorganisaties, bestuursbeurzen en activiteiten tijdens de coronacrisis? Check voorafgaand eerst de FAQ.

Zowel de FAQ als het advies van de werkgroep zijn groeidocumenten. Deze zullen continu geüpdatet worden.

Hierin: het eerste advies vanuit de werkgroep introducties. Check de bijlage voor suggesties.

Hierin: meer informatie over bestuursbeurzen en bestuursopvolging, introductietijd en ondersteuning


 

Het Studentenloket HU&UU houden jullie via mailberichten op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen tijdens de corona-crisis. Op deze pagina kun je de berichten die verstuurd zijn nog eens rustig nalezen.

Hierin: meer informatie over de kaders van de introductietijden (UIT, KMT, Orientation, Facultaire introducties en andere introducties van studentenorganisaties)

Hierin: Geen evenementen tot 1 september (effect op de UIT en introducties). Geen reguliere inschrijving voor collegegeldvrije bestuurders. Videoboodschap Burgemeester Van Zanen. En: veel kamers beschikbaar momenteel.

Hierin: Het verschil tussen 1 juni (overheid) en 1 juli (UU/HU) voor activiteiten. Aandacht voor activiteiten die je kunt doen met je leden. En een enquête over onze voorzieningen en onze communicatie.

Hierin: Plan geen activiteiten tot 1 juli. Houd afstand van elkaar. En deel best practices.

Hierin: Houd afstand van elkaar. Reis niet naar het buitenland. Neem contact op met ons als je hulp nodig hebt.

Hierin: Start van corona in Nederland en de eerste instructies van het RIVM.

 

Ontvang je de mailberichten niet? Meld je dan bij bestuurlijkactiefuu@uu.nl en/of studentparticipatie@hu.nl.