Corona Updates

De Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht hebben een werkgroep ingericht om na te denken over suggesties voor introducties in coronatijd. De werkgroep heeft een advies uitgebracht waar instellingen en studentenorganisaties zelfstandig mee aan de slag kunnen gaan.

Mocht je verder vragen hebben over studentenorganisaties, bestuursbeurzen en activiteiten tijdens de coronacrisis? Check voorafgaand eerst de FAQ.

Zowel de FAQ als het advies van de werkgroep zijn groeidocumenten. Deze zullen continu geüpdatet worden en zijn weergeven op de Corona pagina.

 

Vanaf 1 juni zijn een deel van de maatregelen weer versoepeld. Hierdoor is er weer iets meer mogelijk. Echter zijn er nog steeds beperkingen. De Veiligheidsregio Utrecht heeft onderstaande noodverordening naar buiten gebracht met daarin de regels zoals ze nu gelden met betrekking tot onder andere samenkomsten en evenementen.


Het Studentenloket HU&UU houden jullie via mailberichten op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen tijdens de corona-crisis. Op Corona pagina kun je de berichten die verstuurd zijn nog eens rustig nalezen.

 

Ontvang je de mailberichten niet? Meld je dan bij bestuurlijkactiefuu@uu.nl en/of studentparticipatie@hu.nl.