1 maart/1 mei/1 juli/1 oktober/1 januari: deadlines activiteitensubsidie

De Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht stimuleren graag bijzondere initiatieven die voor en door studenten georganiseerd worden. Daarom stellen zij subsidie beschikbaar voor bijzondere activiteiten.

Voor kleinere initiatieven kunnen studentenorganisaties terecht bij hun koepelvereniging. De FUG, Vidius, BOCS, en de Sportraad hebben geld gekregen om nieuwe en/of vernieuwende activiteiten die georganiseerd worden ten behoeve van de Utrechtse studentengemeenschap te ondersteunen. Voor grotere initiatieven kunnen studentenorganisaties echter direct een verzoek indienen bij de UU en/of HU. Dit kan vijfmaal per jaar: 1 oktober, 1 januari, 1 maart, 1 mei en 1 juli. Lees op de website meer over de voorwaarden en aanvraagprocedure.

Let op: studieverenigingen van de HU kunnen terecht bij hun eigen instituut. Studieverenigingen van de UU kunnen bij Vidius terecht voor kleine subsidies. Voor meer omvangrijke ondersteuning is de faculteit het aanspreekpunt.

Let op: ga je een activiteit organiseren voor internationale studenten van de UU? Neem dan even contact op met de Universiteit Utrecht. Als het een goede, vernieuwende inhoudelijke activiteit is, kan er (in deze specifieke situatie) soepeler worden omgegaan met de voorwaarden. Dit geldt ook voor studieverenigingen van de UU.

 

Foto: Kees Rutten